AppleInsider not displaying correctly in Safari...

Posted:
in Genius Bar edited January 2014
Hi guys,



Recently I've noticed that when viewing AppleInsider via Safari, the website doesn't display as it should.



Below is a screenshot of the issue I am having:







Currently posting this via FireFox.



I'm running Mac OS X 10.7.3 and Safari 5.1.3. I have to refresh the page about 6 or 7 times before it displays correctly...



Regards,



Mo.

Comments

  • sunilramansunilraman Posts: 8,133member
    Hmm... It's okay for me. Proxies, DNS, adblocking may intefere with the site.



    That said, I use AdBlock in Safari and seems alright.
  • moxommoxom Posts: 325member
    Quote:
    Originally Posted by sunilraman View Post


    Hmm... It's okay for me. Proxies, DNS, adblocking may intefere with the site.



    That said, I use AdBlock in Safari and seems alright.



    Thanks for the reply



    I don't use any adblocking at all. It really puzzles me why this is happening.



    Even when things are displayed correctly, if I click on a link then the story/report doesn't display at all - just the AppleInsider logo and all the ads...



    I'll try at post another screenshot when I get the chance.



    Its not a major problem because I can just switch to Firefox or Chrome for Mac but I prefer Safari.



    Currently typing this using Chrome for Windows XP...
  • moxommoxom Posts: 325member
    Here is what I get when I click on one of the Links...



  • dreamsburnreddreamsburnred Posts: 26member
    Hmm.
    1. Empty cache

    2. empty cache/cookies/what have you

    3. download ccleaner and use it to clear safari settings (Cookies etc)

    4. try shift+f5

  • moxommoxom Posts: 325member
    Quote:
    Originally Posted by dreamsburnred View Post


    Hmm.
    1. Empty cache

    2. empty cache/cookies/what have you

    3. download ccleaner and use it to clear safari settings (Cookies etc)

    4. try shift+f5




    Hi,



    Thanks for your reply.



    I was about to try your suggestion but everything suddenly seems to be working ok!



    Fingers crossed it will stay way but if not, I will follow your advice.



    Regards,



    Mo.
Sign In or Register to comment.