or Connect
AppleInsider › Forums › Other Discussion › Feedback › New AI main page layout seems out of place and links to empty articles
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New AI main page layout seems out of place and links to empty articles

post #1 of 11
Thread Starter 
Hello,
as of today www.appleinsider.com looks like this for me in the latest Safari and Opera versions:

Articles look like this:

Is that a design change?
post #2 of 11
Same problem over here :-(

Safari 5.0.4 and FireFox 4
post #3 of 11
No problems. Safari 5.1.

You sure you don't just have a CSS modifier on or an incredibly restrictive ad blocker?
post #4 of 11
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post

No problems. Safari 5.1.

You sure you don't just have a CSS modifier on or an incredibly restrictive ad blocker?

I only use ClickToFlash as plugin.
Strangely I could view the full article and the front page normally on my iMac at home, but with my MBP at work I have this problem. Maybe it is a server/router side issue.

I just thought it would be an effect of the downtime of the forum yesterday.

It isn't really important anyway, I can still read the articles from work if I click on the comments link.
post #5 of 11
Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post

No problems. Safari 5.1.

You sure you don't just have a CSS modifier on or an incredibly restrictive ad blocker?

I have no extension loaded. It happens only for two days...

If I take a look at the source of the page, all text is there, but apparently it's not shown...
post #6 of 11
same here but also on the iPad with safari. on the desktop pc (win 7) with safari same thing, empty page.

all is fine with firefox on win7.

thanks in advance !
post #7 of 11
Thread Starter 
It also happens on my home iMac, on which it worked yesterday. Though it seems to be not a problem for many, as not many have complained about, but this board is having not much traffic anyway.
post #8 of 11
I'm having exactly the same problem. For example this worked exactly once in FF4 (reloading broke it), zero times in Chrome, Safari, NetNewsWire, Camino. I do have ClickToFlash installed, but it (naturally) doesn't work with FF, Camino and Chrome.
Reseting each browser helped, but only once - after reloading the page it again appeared semi-blank.
Very annoying.
post #9 of 11
I have this issue on my iPad. This started a couple of days ago. Before that the site worked ok.

My blog site: http://www.spiritofapple.com

My current devices:

* Retina Macbook Pro 15" (early 2013) - 16GB RAM, 512GB SSD

* iPad 4 64GB WiFi

* iPhone 5 32GB

Reply

My blog site: http://www.spiritofapple.com

My current devices:

* Retina Macbook Pro 15" (early 2013) - 16GB RAM, 512GB SSD

* iPad 4 64GB WiFi

* iPhone 5 32GB

Reply
post #10 of 11
Thread Starter 
The problem is still going on. Do the admins or mods even read this section of the board?
I try the "Contact Us" option now.
post #11 of 11
There seems to be an error in the markup of the articles!
All articles show blank with just the heading and the author and the FIRST ADVERTISMENT.

If i use firebug i see that the WHOLE ARTICLE TEXT is moved inside the "advertisment-DIV" and therefore gets invisible to the normal user!

I think a bug that can be easily corrected.

greetings from germany
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback
AppleInsider › Forums › Other Discussion › Feedback › New AI main page layout seems out of place and links to empty articles