or Connect
AppleInsider › Forums › General › Genius Bar › Entourage X won't send mail
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Entourage X won't send mail

post #1 of 2
Thread Starter 
I just switched to Entourage X and it won't send mail out under any account, including mac.com and my normal ISP. It displays the message "The specified server could not be found." It receives mail just fine. Does anyone else have this problem or know how to fix it? <img src="graemlins/oyvey.gif" border="0" alt="[No]" />
For the love of everything that is Macintosh...
Reply
For the love of everything that is Macintosh...
Reply
post #2 of 2
[quote]Originally posted by chrismusaf:
<strong>I just switched to Entourage X and it won't send mail out under any account, including mac.com and my normal ISP. It displays the message "The specified server could not be found." It receives mail just fine. Does anyone else have this problem or know how to fix it? <img src="graemlins/oyvey.gif" border="0" alt="[No]" /> </strong><hr></blockquote>


I have the same problem, now. However, I did not have it before installing the last security update and OS 10.1.4...actually, I can send email once I authenticate my IP address via my university's off-campus VPN...I'm not sure why this is now a problem. I am going to work on this tomorrow, to see if I can pinpoint the problem. I'll post what I find.
-Jennings
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Genius Bar
AppleInsider › Forums › General › Genius Bar › Entourage X won't send mail