or Connect
AppleInsider › Forums › Other Discussion › Feedback › Issues with this site
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Issues with this site

post #1 of 21
Thread Starter 

Hi I'm having a couple of issues with this website:

 

I added a comment to an article 2 weeks ago but it is yet to appear. When I tried to re-post a comment to the same article it gave me an odd looking window asking for the password in basic authentication. Is that normal for this website?

 

Also, more importantly I cannot log in to this forum with IE8, it gives me this text:

 

AJAX response unable to be parsed as valid JSON object.
post #2 of 21

Originally Posted by no12 View Post
I added a comment to an article 2 weeks ago but it is yet to appear.

 

Probably because you're a new user.


When I tried to re-post a comment to the same article it gave me an odd looking window asking for the password in basic authentication.


Huh. Could you screenshot it?


Also, more importantly I cannot log in to this forum with IE8…

 

Probably. Please use a modern browser (read: something that isn't IE).

post #3 of 21
Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post

Quote:
Also, more importantly I cannot log in to this forum with IE8…

Probably. Please use a modern browser (read: something that isn't IE).

LMFAO
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
post #4 of 21

Originally Posted by PhilBoogie View Post
LMFAO

 

I know, but I'm serious. IE8 was 2009, and, well… it's IE. It's not going to play well with anything. But any other browser should work properly.

post #5 of 21
Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post

Quote:
Originally Posted by PhilBoogie View Post

LMFAO

I know, but I'm serious. IE8 was 2009, and, well… it's IE. It's not going to play well with anything. But any other browser should work properly.

True.

Haven't tried the site with Nexus, yet¡
http://en.wikipedia.org/wiki/WorldWideWeb
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
post #6 of 21
Quote:
Originally Posted by no12 View Post

Hi I'm having a couple of issues with this website:

I added a comment to an article 2 weeks ago but it is yet to appear. When I tried to re-post a comment to the same article it gave me an odd looking window asking for the password in basic authentication. Is that normal for this website?

Also, more importantly I cannot log in to this forum with IE8, it gives me this text:

AJAX response unable to be parsed as valid JSON object.

Your post didn't make it to the site although obviously you made this thread so something worked ok. Maybe you posted some odd characters in your original text?

Stick to Chrome or Firefox for most web usage, IE's primary function is for downloading usable browsers.
post #7 of 21
Originally Posted by Marvin View Post
Stick to Chrome or Firefox for most web usage…

 

AHEM… Aren't you forgetting something? 1tongue.gif

 

(or can you see from his strings that he's on a PC)

post #8 of 21
Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post

Quote:
Originally Posted by Marvin View Post

Stick to Chrome or Firefox for most web usage…

AHEM… Aren't you forgetting something? 1tongue.gif

(or can you see from his strings that he's on a PC)

The first giveaway was IE8 but the user agent says Windows too.
post #9 of 21

trying to post comments on WP8 is pretty difficult (or rather posts with quotes). Hence many of my posts have the quote below. If i try to add the text after the quote, this site and WP play silly beggers. The site gives me the copy pop up box or WP doesn't pull up the keyboard...

Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post

 

I know, but I'm serious. IE8 was 2009, and, well… it's IE. It's not going to play well with anything. But any other browser should work properly.

post #10 of 21

Huddler is really broken.

This forum thread looks like this in Safari 6:

It appears to only affect that particular thread. Any ideas? Broken script? Browser compatibility issue?

 

"Apple should pull the plug on the iPhone."

John C. Dvorak, 2007
Reply

"Apple should pull the plug on the iPhone."

John C. Dvorak, 2007
Reply
post #11 of 21
Originally Posted by Suddenly Newton View Post
Huddler is really broken.

This forum thread looks like this in Safari 6:

It appears to only affect that particular thread. Any ideas? Broken script? Browser compatibility issue?

 

Also Safari 7, for reference. An error for each of the 1074 lines of code, plus a few extra thrown in at the end.

 

Looks to have started when Huddler updated their post reply box. But why only that thread? Weird.

post #12 of 21
Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post
 

 

Also Safari 7, for reference. An error for each of the 1074 lines of code, plus a few extra thrown in at the end.

 

Looks to have started when Huddler updated their post reply box. But why only that thread? Weird.

 

Seems fixed now.

"Apple should pull the plug on the iPhone."

John C. Dvorak, 2007
Reply

"Apple should pull the plug on the iPhone."

John C. Dvorak, 2007
Reply
post #13 of 21
As of late (past few weeks now) this site, from OSX 10.8.4 with latest Safari is acting up (better to call it acting down IMO)

I get an email notification, like always, I click on the link and it seems I'm not logged in as there is only a 'Quote' & 'Reply' button; no 'Thumb-up' nor 'Multi' buttons. Yet I can see who's reading the same thread, I see my name at top, right, indicating I am logged in. This has been the case for the past few weeks, but today it's different: it tells me I should log out an back in again, due to 'Insufficient Permissions':

http://forums.appleinsider.com/reputation/details/user_id/192167/reputation_direction/received/types/36

Should that link not give you the same as what I'm seeing, here's a screendumb:



Anyone else experiencing this?
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
post #14 of 21
Another thing: how can I delete pics I uploaded? Or PM's? Deleted PM's go to the trash, which I cannot empty all at once. If I go into a single PM in the Trash, I can delete it...'moving' it, yep, to the Trash.

I must be missing something here...
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
post #15 of 21
Quote:
Originally Posted by PhilBoogie View Post

This has been the case for the past few weeks, but today it's different: it tells me I should log out an back in again, due to 'Insufficient Permissions':

http://forums.appleinsider.com/reputation/details/user_id/192167/reputation_direction/received/types/36

I get the same for that link but this link works ok:

http://forums.appleinsider.com/reputation/details/

Huddler changes behind the scenes a few times so they might have changed the location of some data and not updated email notification links.
Quote:
Originally Posted by PhilBoogie 
Another thing: how can I delete pics I uploaded? Or PM's? Deleted PM's go to the trash, which I cannot empty all at once. If I go into a single PM in the Trash, I can delete it...'moving' it, yep, to the Trash.

Does your gallery have an "edit photos" button? That should let you delete uploaded pics. I'm not sure about PM's. Forums sometimes don't like people deleting things easily as a precaution against accidental damage, e.g someone maliciously logging into another account. Also for data retention reasons.
post #16 of 21
Originally Posted by PhilBoogie View Post
I must be missing something here...

 

Not that I’ve seen, at least. I’m bothered by the “keep everything, always” bit for other reasons.

post #17 of 21
Thanks for responding Marvin.

The 'sometimes logged in, sometimes not' seems weird. But taking a bett look, it seems to always be after I click on a 'See this post' button in an email. I did notice it happening on my desktop and iPad as well...

The deletion of PM's is weird. There's a Trash, but you cannot empty it. Seems odd to configure it that way. And if a site really wants to 'keep everything' why not say so once looking in the Trash?

The photos I can delete, like you said, by editing them. Strangely enough only from the Default folder. There's also some 'embedded' folder that I cannot delete. Also seems weird.

Thanks for the help.
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
post #18 of 21
New thing popped up today: the taggin feature:



I sure hope other will find it useful as I find it infuriating, seeing it pop up whenever I double click a word I want to copy. Can't find a way to turn it off...
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
post #19 of 21
Originally Posted by PhilBoogie View Post
New thing popped up today: the taggin feature:

 

Today? Huh, I’ve had it for months. It also suggests existing tags for stories. They’re always wrong.

 

Maybe that was just me that found see it. Though, given my current “standing”, why me?

post #20 of 21
Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post

Quote:
New thing popped up today: the taggin feature:

Today? Huh, I’ve had it for months. It also suggests existing tags for stories. They’re always wrong.

Maybe that was just me that found see it. Though, given my current “standing”, why me?

Seen it first yesterday. Truly annoying. Like, excruciatingly annoying. Like MS Word, Clippy, the MS dog 'can I help you look for something' type of annoying!
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
post #21 of 21
New one today, seeing [ COLOR=000000 ] [ /COLOR ] in peoples' post when I reply. Not that it does anything, it's just weird. mstone gave a really good info over here, but can it be fixed?
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
Send from my iPhone. Excuse brevity and auto-corrupt.
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback
AppleInsider › Forums › Other Discussion › Feedback › Issues with this site