or Connect
AppleInsider › Forums › Other Discussion › Feedback › I can't get to AI forums via netscape right now
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I can't get to AI forums via netscape right now

post #1 of 3
Thread Starter 
I keep getting the message that I had entered a bad password, no matter how I try to get in.

FYI
Sorry, the password you entered is not correct.

ยป Please use your browser's back button to return.


I'm using IE right now, but prefer NS.

Any ideas?

JRC
Nov 98 - Earliest Registered User on record
Jan 02 - Earliest iPad prediction
Reply
Nov 98 - Earliest Registered User on record
Jan 02 - Earliest iPad prediction
Reply
post #2 of 3
Thread Starter 
Well, now it works. I changed my cookie settings.

It seems that I set my password on computer A. Went to computer B to surf. Changed password while at Computer B. and when returning to Computer A, the cookie-ed password wouldn't let me do anything.

So, could you guys look into the script under this scenario? If you need help understanding it more, just let me know.
Nov 98 - Earliest Registered User on record
Jan 02 - Earliest iPad prediction
Reply
Nov 98 - Earliest Registered User on record
Jan 02 - Earliest iPad prediction
Reply
post #3 of 3
It's the browsers fault, not the scripts. In the future whenever you change your password remember to toss your cookie.
That's the problem with changing the past. You never get to say "I told you so".
Reply
That's the problem with changing the past. You never get to say "I told you so".
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback
AppleInsider › Forums › Other Discussion › Feedback › I can't get to AI forums via netscape right now