or Connect
AppleInsider › Forums › Mac Hardware › Current Mac Hardware › Anyone using the OrangeMicro iBot?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Anyone using the OrangeMicro iBot?

post #1 of 3
Thread Starter 
I just bought the OrangeMicro iBot and am having trouble with the driver, specifically my computer locking up whenever the iBot is plugged into the FireWire port (see <a href="http://forums.appleinsider.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=000554" target="_blank">http://forums.appleinsider.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=000554</a> for more details). Does anyone out there use the iBot? And what was your experience installing the driver and related software?
20" iMac G5, 2 GB Ram, OS X 10.4.11, .Mac
Reply
20" iMac G5, 2 GB Ram, OS X 10.4.11, .Mac
Reply
post #2 of 3
ok, this is probably a stupid suggestion, but have you tried the same iBot with a different firewire cable?

also, have you tried doing a flat-out exchange of the product. it's possible that the iBot you got is broken, or that there's something wrong with the firewire cable you're using.

well, i looked around on the web, and there were some issues with the iBot, but i didn't come across a problem exactly like yours, which means you might have a decent shot at fixing it with a new wire and/or camera.
post #3 of 3
Thread Starter 
Alcimedes,

You can't swap out the cable - it's hardwired into the iBot. I did contact OrangeMicro and am awaiting a response from them as to what they intend to do to help me.
20" iMac G5, 2 GB Ram, OS X 10.4.11, .Mac
Reply
20" iMac G5, 2 GB Ram, OS X 10.4.11, .Mac
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Current Mac Hardware
AppleInsider › Forums › Mac Hardware › Current Mac Hardware › Anyone using the OrangeMicro iBot?