or Connect
AppleInsider › Forums › Software › Mac OS X › Plug in application/x-oleobject needed
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Plug in application/x-oleobject needed

post #1 of 13
Thread Starter 
I need a MIME type application/x-oleobject plug in for a web page.
Where or how can I install this?
Thanks, . A q u a M a c .
Why do so many Sys Admins hate the Mac? . A q u a M a c .
Reply
Why do so many Sys Admins hate the Mac? . A q u a M a c .
Reply
post #2 of 13
It is probably a Windows Media Player file.
post #3 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally posted by Karl Kuehn
It is probably a Windows Media Player file.

Your right, and I need the specific Safari codec plug in /x-oleobject to use a web page. But where can I get it?
Why do so many Sys Admins hate the Mac? . A q u a M a c .
Reply
Why do so many Sys Admins hate the Mac? . A q u a M a c .
Reply
post #4 of 13
Quote:
Originally posted by AquaMac
Your right, and I need the specific Safari codec plug in /x-oleobject to use a web page. But where can I get it?

Microsoft's Windows Media Player web page.
post #5 of 13
Quote:
Originally posted by AquaMac
Your right, and I need the specific Safari codec plug in /x-oleobject to use a web page. But where can I get it?

Do you already have WMP for OS X? That might work, but I have come across many video pages that use some perversion of WMP.
--Johnny
Reply
--Johnny
Reply
post #6 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally posted by lundy
Do you already have WMP for OS X? That might work, but I have come across many video pages that use some perversion of WMP.

Yes I do have WMP. I need the codec plug in /x-oleobject for Safari. I get an error saying the safari plug in /x-oleobject is missing.
Why do so many Sys Admins hate the Mac? . A q u a M a c .
Reply
Why do so many Sys Admins hate the Mac? . A q u a M a c .
Reply
post #7 of 13
Quote:
Originally Posted by AquaMac View Post

Yes I do have WMP. I need the codec plug in /x-oleobject for Safari. I get an error saying the safari plug in /x-oleobject is missing.

I also got the error... I went to http://www.apple.com/safari/download/plugins.html and downloaded the plug-in for Windows Media Player. It solved the problem for me. I am on Windows XP and Safari 3.0.4 (523.15).

Let me know if it works for you too.

-Sheeloo
post #8 of 13
I'm having the same problem with my Safari 4 for Mac OS 10.6.1. Any help out there?

Quote:
Originally Posted by AquaMac View Post

Yes I do have WMP. I need the codec plug in /x-oleobject for Safari. I get an error saying the safari plug in /x-oleobject is missing.
post #9 of 13
Quote:
Originally Posted by TomKC View Post

I'm having the same problem with my Safari 4 for Mac OS 10.6.1. Any help out there?

Ahh the beauty of most takers on the Net. They bitch for help and when they resolve their issue they are no where near to give forward to someone else who might need such a problem solved.
post #10 of 13
Has anyone figured this applicatio/x-oleobject thing out for Safari 4 on Mac OS X 10.6.1. also?
post #11 of 13
post #12 of 13
Thanks a million. This new BETA version Its much better already. I can now can hear music from one of the websites with a aggregation of online radios.

When opening a new radio station it automatically opens a windows where I can click on the listen button. After this the music starts playing. Its kind of a workaround,
but works.

For some stations it still doesnt work. It just keeps loading/refreshing.

I will keep track of the developments.
post #13 of 13
Quote:
Originally Posted by TomKC View Post

I'm having the same problem with my Safari 4 for Mac OS 10.6.1. Any help out there?

If this is of any help, I was having the same problems. I visited the windows media player site and clicked on MAC, then proceeded to re-download the Flip for Mac software. The radio site I was trying to play, now works, using Quicktime and no longer Windows Media Player. Not sure if this is of any help or not.

Goo Luck
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Mac OS X
AppleInsider › Forums › Software › Mac OS X › Plug in application/x-oleobject needed