am I freaking out or something going on on the net?!?!?

Posted:
in General Discussion edited January 2014
am I freaking out or something going on on the net?!?!?

Comments

  • Reply 1 of 9
    thuh freakthuh freak Posts: 2,664member
    [quote]Originally posted by pfflam:

    <strong>am I freaking out or something going on on the net?!?!?</strong><hr></blockquote>



    wtf are u talking about? <img src="confused.gif" border="0">
  • Reply 2 of 9
    pfflampfflam Posts: 5,053member
    Can someone access any of the following and confirm that they have done so please:



    google

    hotbot

    lycos

    jeeves

    etc.



    or even any sites related to trackers or file sharing?
  • Reply 3 of 9
    amorphamorph Posts: 7,112member
    I was able to access all of the search engines you list quickly.



    However, I have heard from a sysadmin that DALnet, the IRC network, is under a massive DoS attack. If anyone can confirm that I'd be interested.



    Something is definitely up.
  • Reply 3 of 9
    I made it to all those sites, and tracker-tracker..
  • Reply 5 of 9
    thuh freakthuh freak Posts: 2,664member
    [quote]Originally posted by pfflam:

    <strong>Can someone access any of the following and confirm that they have done so please:



    google

    hotbot

    lycos

    jeeves

    etc.



    or even any sites related to trackers or file sharing?</strong><hr></blockquote>



    googe.com (works)

    hotbot.com (works)

    lycos.com (works)

    aj.com (works)

    tracker-tracker.com (works)



    seems to be u. i'd say chk ur connection, but its odd that u maid it to AI and not those. maybe it was an intermittent problem that passed before i got to it.
  • Reply 6 of 9
    pfflampfflam Posts: 5,053member
    and every single HL tracker is refusing as well . . . I would say its probably me.... but seems that something is up.
  • Reply 7 of 9
    [quote]Originally posted by pfflam:

    <strong>and every single HL tracker is refusing as well . . . I would say its probably me.... but seems that something is up.</strong><hr></blockquote>



    I tried Google about fifteen minutes ago, nothing doing. I thought my browser had crashed: I'm running a 'nightly build' of Chimera so I didn't think that that would be so unusual, but maybe it was the net being weird.
  • Reply 8 of 9
    kecksykecksy Posts: 1,002member
    Works for me. Maybe it's your ISP?
  • Reply 9 of 9
    murbotmurbot Posts: 5,261member
    My ISP sometimes does that with certain sites. I can't get onto apple.com and ebay.ca some days...



    Imagine that. Me without Apple and eBay. I don't know how I cope.







    [ 08-15-2002: Message edited by: murbot ]</p>
Sign In or Register to comment.