Login messed up?

Posted:
in Feedback edited January 2014
Is the login system messed up? IT says I'm not logged in but seems to know who I am? <img src="confused.gif" border="0">

Comments

  • Reply 1 of 14
    scottscott Posts: 7,431member
    The smile and others are missing too
  • Reply 2 of 14
    Actuallyw the no smilie es the only one that is missing, that I recall. I'll checn into it. Are you still having the login bug you described too?



    update: the :!!!: and are also missing.



    [ 01-01-2003: Message edited by: Brad ]</p>
  • Reply 3 of 14
    alcimedesalcimedes Posts: 5,486member
    ha ha, someone is f*ing with Brad's head.



    just when you thought it was safe to relax with UBB.....







    (i'd lol but i can't)
  • Reply 4 of 14
    scottscott Posts: 7,431member
    Well I'm at work now and it's fine. Didn't have to log in. When I get home I'll check it there.
  • Reply 5 of 14
    murbotmurbot Posts: 5,261member
    I can't log in at work, but can at home.



    What the hell am I supposed to do at work now?!



  • Reply 6 of 14
    defiantdefiant Posts: 4,876member
    uhm, work ?
  • Reply 7 of 14
    scottscott Posts: 7,431member
    You surf while eating lunch at your desk on Jan 1. Why was I working on Jan 1? Becuase I can't do my job when everyone else it around. Grrrr





    Anyway I'm back home now and it's doing it again. Says I'm not logged in and here I am posting as me? I'll s'can some cookies and see if that helps.
  • Reply 8 of 14
    scottscott Posts: 7,431member
    Hum? Same thing? Hum?
  • Reply 9 of 14
    spartspart Posts: 2,060member
    I've had no problems so far.



    :!!!:



    Okay, that's a problem.
  • Reply 10 of 14
    scottscott Posts: 7,431member
    Still doing it. For those of you keeping score at home.
  • Reply 11 of 14
    Scott, did you try logging out and/or clearing your cookies?



    No one else has reported eperiencing this bug. <img src="graemlins/hmmm.gif" border="0" alt="[Hmmm]" />



    note: murbot's problem in not related. He just forgot his password.



    [ 01-03-2003: Message edited by: Brad ]</p>
  • Reply 12 of 14
    scottscott Posts: 7,431member
    Yup. I cleared the cookies manually and also with the UBB "delete all cookies ...."



    Now I'm on the wife's iBook and everything is fine <img src="graemlins/hmmm.gif" border="0" alt="[Hmmm]" /> <img src="confused.gif" border="0">
  • Reply 13 of 14
    murbotmurbot Posts: 5,261member
    I was high on crystal meth. I put my password in as n4y;WEFKQ$W8rtc4nRK#rcqp3urt0349, and it should have been "cheese".
  • Reply 14 of 14
    defiantdefiant Posts: 4,876member
    something else is messed up:

    [quote] /usr/local/www/aiforums/docroot/ubb/cache-ZLGVZVDR/search_index/daily_index-2452647-main.cgi: Expected to write out 586 bytes, but file on disk is only !]

    Here is the backtrace:

    Backtrace: ubb_lib_filehandle.cgi:178 -&gt; sub UBB::FileHandle::tracer

    Backtrace: ubb_lib_filehandler.cgi:132 -&gt; sub UBB::FileHandle::close

    Backtrace: ubb_lib_files.cgi:411 -&gt; sub UBB::FileHandler::close

    Backtrace: ubb_lib_posting.cgi:1128 -&gt; sub main::WriteHashToFile

    Backtrace: ubb_new_reply.cgi:534 -&gt; sub main::append_index

    Backtrace: ultimatebb.cgi:696 -&gt; sub main::submit_new_reply

    <hr></blockquote>



    [ 01-07-2003: Message edited by: Brad ]</p>
Sign In or Register to comment.